Istukla lopove kad ih je uhvatila na delu! 100 hiljada evra vrednost ukradenog nakita

Autor:

Hronika

04.06.2019

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sumnje da su opljačkale kuću Moldavke (32) i tom prilikom joj ukrale nakit i skupocene predmete u vrednosti od oko 100.000 evra, lisice na ruke stavljene su Srpkinji (21) i Italijanki (22). Pljačka se dogodila 1. juna u Korso Komou u luksuznom delu Milana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kada je Moldavka stigla uveče kući, oko 21.30, zatekla je ogroman nered. Sve stvari su bile ispreturane i pobacane po podu, tako da joj je bilo jasno da je opljačkana. Međutim, ubrzo je čula buku i shvatila da su lopovi i dalje u njenoj kući.

Nakon što je pozvala policiju, sjurila se niz stepenice ne bi li ih stigla. U jednom trenutku je došlo i do tuče gde su se međusobno gurale, ali žena nije davala pljačkašicama da izađu iz kuće - preneli su italijanski mediji.

Na lice mesta je ubrzo stigla policija, koja je uhapsila kradljivice, dok su nakit i ostale skupocenosti vraćene vlasnici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading