Dvoje ranjeno iz automobila u pokretu: Dileru i njegovom ocu pucali u noge

Autor:

Hronika

05.06.2019

05:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za nepoznatim napadačima koji su u ponedeljak oko 23.30 u Belom Polju kod Obrenovca ranili Stefana U. (24) i njegovog oca S. S. (54).

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Napadači su na žrtve pucali iz automobila u pokretu, a kako saznajemo, sumnja se da je motiv napada sukob oko tržišta narkotika u ovom gradu, koji ima sin.

- Napadači su Stefanu i njegovom ocu kobne večeri pucali u noge dok su stajali u svom dvorištu. Razbojnici su se odmah udaljili sa lica mesta, a upucani muškarci su prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Ranjeni Stefan je odranije poznat policiji, a prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je do napada došlo zbog borbe za prevlast na tržištu droge.

- Stefan je u više navrata dosad dovođen u vezu sa trgovinom narkotika. Pretpostavlja se da je ušao na teritoriju druge grupe dilera i tamo preprodavao narkotike, te da mu je ovo ranjavanje bilo opomena da to više ne radi i da se drži svog dela grada - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje da je Stefan U. nedavno izašao iz zatvora upravo zbog preprodaje narkotika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading