Slučaj incesta kod Petrovca na Mlavi: Devojčica koja je pobegla sa bratom od strica pokušala da se ubije

Autor: Informer, Republika

Hronika

05.06.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija od subote traga za devojčicom Marijom Pavlović (14) iz Velikog Laola kod Petrovca na Mlavi, koju je brat od strica i prvi komšija Darko Nikolić (22) zaveo i nagovorio da pobegnu od kuće! Mala Marija je zbog zabranjene ljubavi sa Darkom u maju čak pokušala da se ubije, popivši šaku babinih lekova za dijabetes!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marija Pavlović

Kako saznaje "Informer", devojčica je u subotu uveče, samo nekoliko sati posle proslave svog 14. rođendana, pokupila najnužnije stvari i pobegla iz kuće, dok su njena baka Svetlana i maćeha Ivana spavale.

Iste noći Svetlana je videla da joj nema unuke, pa je posumnjala da je Marija pobegla sa Darkom. Zato je odmah pozvala policiju i prijavila otmicu!

- Marija je zbog njega pre mesec dana pokušala da se ubije! Popila je moje lekove za dijabetes, a kad sam videla šta je uradila, pozvala sam Hitnu pomoć i obavestila policiju - priča očajna baka.

Mariju su, inače, i baka Svetlana i otac Radiša više puta opominjali da ne sme da bude sa Darkom u vezi zato što su bliski rođaci, odnosno, on joj je brat od strica.

- Nije nas slušala! U subotu, kada joj je bio 14. rođendan, otac joj nije bio tu, morao je da radi. Marija je samo isekla tortu kod nas u kući i otišla je do Darka. Pozvala sam je i rekla da ne može da bude s njim, a ona se vratila kući, izbečila se na mene i posvađale smo se - priča Svetlana.

- Rekla mi je: "Baba smaraš!" i, kao, otišla da legne. Onda smo svi legli da spavamo, ali meni nešto nije dalo mira, pa sam oko 23 sata ustala i na stolu ugledala njen pasoš i zdravstvenu knjižicu. Otrčala sam u njenu sobu i videla prazan krevet. Znala sam da je otišla kod njega. Odmah sam otišla kod Darkovih, dozivala je, ali nije ih bilo - navodi uplakana baka.

Svetlana je potom saznala da je Darko te večeri pozajmio mobilni telefon od nekog rođaka i pozvao taksi, a zatim se sa Marijom odvezao kod njegove babe u Veliko Crniće. Policija je, po Svetlaninoj prijavi, bila u Velikom Crniću, ali tamo nije pronašla zaljubljene rođake.

- Sada ne znam gde mi je unuka, ona i Darko se kriju negde od nas i od policije. Ali sada mi je jedino važno da znam da li je dobro. Volela bih da se vrati kući, da bar završi osnovnu školu. Ona je sedmi razred, vrlo dobra je učenica i mnogo nam znači da se iškoluje - rekla je Svetlana.

Ona ističe da džsu svi čuvali Mariju "kao malo vode na dlanu" i do pre mesec dana nikome nije palo na pamet da se zaljubila u Darka.

- Brinuli smo o njoj, iz škole je dolazila pravo kući, nije izlazila u kafiće. Međutim, pre oko mesec dana, Marijina maćeha Ivana mi je rekla da se nešto dešava sa njom i Darkom. Ivana je videla neke Marijine poruke na tom fejsbuku i shvatila šta se događa. Pričali smo joj svi da ta veza nije normalna, ali ne vredi, čak je pokušala i da se ubije. Pubertet je uhvatio moju unuku i uradila je to što je uradila... Sada mi ništa nije važno, samo da se vrati kući živa i zdrava - kazala je Svetlana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading