ZAR VIŠE NEMAMO BLAMA?! Polusvesnog deku (80) opljačkali u Urgentnom?

Autor:

Hronika

05.06.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško pokretnog deku (80) kojem je pozlilo, opljačkali su u Urgentnom centru u Beogradu i to dok je poluonesvešćen ležao na snimanju.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tužnu priču o deki, ali pre svega tužnu istinu o nama, ispričala je njegova snaja Nataša Budisavljević Radišić.

- Moj svekar (80) je danas otišao u nabavku i tamo ga je uhvatila nesvestica, pa je pao. Dok je ležao onesvešćen, neko je pozvao Hitnu koja ga je prebacila u Urgentni. Kasnije se ispostavilo da ga je neko, tako onesvešćenog, opljačkao. Prosto nemam reči kojima bih opisala šta mislim i osećam... - napisala je Nataša na svom Fejsbuk profilu.

Iako je prvo mislila da su njenog svekra opljačkali u prodavnici, pokazalo se da je istina još gora.

- Kada smo pregledali snimke kamera, ispostavilo se da ga niko tamo nije opljačkao. Tada sam od prodavačica čula strašne priče. Jedna mi je rekla da je i njenom mužu svojevremeno nestalo 1.000 evra u Urgentnom, dok je bio na snimanju, a to je bio novac koji je čuvao za neke njima važne stvari - priča Nataša za Telegraf.rs.

Druga prodavačica, koja ima aneurizmu na mozgu i koja je zbog nesvestica često završavala na Urgentnom, ispričala joj je da stvari pre snimanja mora da preda tehničaru i da na licu mesta mora da prekontroliše ima li išta vredno u džepovima.

- Pa zar smo na to spali, da se kradu bolesni ljudi koji u teškom stanju dođu po pomoć - pita se ova žena.

Suprug i ona će, dodaje, podneti prijavu protiv NN lica, a na ovaj način žele da upozore ljude na krađe koje se dešavaju u Urgentnom centru. Novac može da se nadoknadi, ali šta ćemo sa nestalim moralom i osećajem stida, tek treba da se zapitamo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading