Preminuo Srbin koji je u aprilu pretučen u Rijeci

Autor: Tanjug

Hronika

10.06.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoje Petković, potpredsednik Veća srpske nacionalne manjine Grada Kastva, građevinski preduzetnik i dugogodišnji član SDS S-a, podlegao je povredama zadobijenim u brutalnom napadu u Viškovu, objavljeno je na Fejsbuk stranici Veća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije.

RepublikaFoto: pixabay.com

Petković je brutalno pretučen 24. aprila ispred jednog kafića u Viškovu, u opštini Rijeka, i nedeljama se borio za život, prenosi Index.hr.

Riječka policija je kao napadača identifikovala Iliju Glavića (48) koga Opštinsko državno pravobranilaštvo sumnjiči za krivično đelo nanošenja izuzetno teških telesnih povreda.

Istražni sudija Županijskog suda u Rijeci Ksenija Zorc odredila je Glaviću istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i uticaja na svedoke.

Petković je nakon kratke prepirke s Glavićem u lokalu krenuo prema svom automobilu. Glavić ga je stigao na parkingu i brutalno napao. 

Na snimcima nadzorne kamere vidi se da Glavić nije odustajao od udaraca čak ni kada je Petković izgubio svest i pao na zemlju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading