DA LI SU NORMALNI? Ustaše koje su krvnički tukle Srbe pustili na slobodu!

Autor: Tanjug

Hronika

10.06.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba napadača na Srbe u Supetru na Braču, gde su radili kao sezonci, puštena su na slobodu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. KUHTIĆ
Foto: Ilustracija

S njima je pretučen i supetarski vatrogasac koji ih je branio. 

Napadaču (22) je zbog nanošenja teških telesnih povreda 26-godišnjem vatrogascu izrečena mera zabrane prilaska, uz obrazloženje da do sada nije kažnjavan, te nije zatražen ni zatvor. 

U vreme napada on je bio pod uticajem alkohola (1,2 promila), a na ispitivanju nije negirao napad, samo je rekao da se ničega ne seća, preneo je hrvatski portal Index.hr.

Osim 22-godišnjaka policija je uhapsila i 19-godišnjaka koji je nakon ispitivanja u policijskoj stanici pušten uz prekršajnu prijavu zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru i Zakona o suzbijanju diskriminacije.

Incident se dogodio u nedelju popodne nakon fudbalskog turnira Torcida kup u Supetru na Braču kada je nekoliko osoba napalo sezonce, trojicu mladića iz Slavonije i devojku iz Varaždina, koje je od mase štitio vatrogasac (26) zadobivši u tom metežu višestruku frakturu nosne kosti te je hospitaliziran u splitskoj bolnici. 

Povod za napad bila je nacionalna netrpeljivost, jer je neko iz grupe napadača pitao "gde su Srbi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading