NEMILOSRDNI KRVAVI RAT KLANOVA U CRNOJ GORI: Milić bio blizak "škaljarcima", a ovako je izgledalo rešetanje u kafiću!

Autor: Mediji, Republika

Hronika

12.06.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija nije uspela da identifikuje počinioce ubistva Cetinjanina Bogdana Milića a zbog njegove povezanosti sa osobama iz škaljarskog klana istražitelji veruju da je motiv ubistva nastavak obračuna zaraćenih kriminalnih klanova iz Kotora - škaljaraca i kavačana, objavila je danas podgorička štampa.

Foto: Ilustracija

Bogdan Milić (37) sa Cetinja ubijen je juče u pucnjavi koja se dogodila u lokalu "Portun" u centru grada, a tri osobe su teško povređene.

U pucnjavi su ranjeni gosti lokala Dragan Vušurović (33), Goran Vušurović (48) i Marko Vujačić (48) koji su prevezeni u podgorički Klinički centar. Iz Uprave policije saopšteno je da tragaju za dvojicom muškaraca.

Meta napada je bio Milić. Dvojica maskiranih napadača sa silikonskim maskama i kačketima prišla su i pucala u pravcu Milića.

Bogdan Milić je u trenutku napada sedeo u lokalu. Na njega je pucano iz dva pištolja. Policija veruje da je ubistvo brižljivo isplanirano, da je Milić prethodno praćen i da su u egzekuciji učestvovale najmanje dve osobe, navodi podgorički list.

Tužiteljka Maja Jovanović rekla je sinoć medijima da im nije poznat identitet napadača, ali je dodala da su tokom uviđaja uzeti tragovi koje će veštačiti.

Dežurni hirurg u KC Emil Nasufović, rekao je da je Vijestima da je Vujačić pogođen je u desnu potkolenicu, da Dragan Vušurović ima povredu desne glutealne regije, a da je Goran Vušurović zadobio najozbiljnije povrede - pogođen je sa više hitaca u predelu grudnog koša i gornjeg trbuha.

U ratu dva najjača klana u Crnoj Gori - kavačkog i škaljarskog, do sada je za pet godina ubijeno najmanje 40 osoba, među kojima i najmanje četiri slučajne žrtve.

Rat nekad jedinstvene kriminalne grupe počeo je krajem 2014. godine kada je u Valensiji, iz stana Gorana Radomana, nestalo 200 kilograma kokaina. Goran Radoman je bio prva žrtva međusobnog obračuna, nakon koje je krenula serija ubistava u sred bela dana, bombaških napada, podmetanja eksploziva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading