Nikome ovo ne želim, neka se na tome završi: Oglasio se sladoledžija iz Stare pazove, žrtva polubrata Seke Aleksić

Autor:

Hronika

13.06.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik sladoledžinice iz Stare Pazove, koga je reketirao polubrat pevačice Seke Aleksić Nedžad Ramić, poručio je da nikome ne želi da prođe kroz ono što je on prošao našavši se na meti nasilnika koji je uhapšen.

Foto: instagram.com/printscreen
Nedžad Ramić i Seka Aleksić

- Ne znam šta da vam kažem, osim da ovo ne želim nikome. Neka se na ovome završi - prokomentarisao je vidno uplašen vlasnik radnje, dodajući da mu je ovo jedina neprijatnost koju je doživeo u Staroj Pazovi otkako je 2013. počeo sa poslovanjem u ovom mestu.

Upitan da li se plaši da će se nešto slično ponoviti i da bi mogao da bude na meti ucenjivača, kaže da mu je policija obećala zaštitu.

- Rekli su mi da ne brinem i da nastavim sa poslovanjem, a da je moja bezbednost u njihovoj nadležnosti - dodao je on.

Podsetimo, brat pevačice Seke Aleksić Nedžad Ramić (41) uhapšen je pretprošle noći u Staroj Pazovi zbog reketiranja. Kao Srpski telegraf saznaje, Ramić je pokušavao u više navrata da iznudi novac od vlasnika sladoledžinice "Sport plus jedan" u Staroj Pazovi, a uhvaćen je na delu prilikom primopredaje novca.

- Sumnja se da je on, u više navrata, dolazio u jednu uslužnu radnju u Staroj Pazovi i od vlasnika, uz pretnje, zahtevao isplatu 2.000 evra. Prilikom hapšenja, kod osumnjičenog je pronađena novčanica od 500 evra, a po nalogu nadležnog tužioca, Ramiću je određeno zadržavanje, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi - kaže izvor blizak istrazi.

ALEKSIĆEVA: Odrastao čovek sam bira svoje društvo i odgovara za svoje postupke. Sve što uradi isključivo radi sebi

Nedžad Ramić u javnost je dospeo tek nedavno, kada se popularna pevačica pohvalila svojim polubratom, a prema rečima njegovih poznanika, nedavno je kupio kuću u Staroj Pazovi, gde inače živi i njegova sestra.

2.000 evra tražio Sekin brat od žrtve

- Malo ko zna čime se bavi, ali sudeći po društvu sa kojim se viđa, to nisu čista posla. Ekipa oko njega bavi se zelenašenjem - priča jedan od Ramićevih poznanika.

Pevačica Seka Aleksić je više puta isticala da joj je porodica na prvom mestu, a pored muža Veljka i sina Jakova, veoma je bliska sa svojim bratom po majci Nedžadom Ramićem, koga je smatrala svojim zaštitnikom. Ona je brata prvi put javnosti predstavila prošlog leta. Kako se pisalo, Nedžad, navodno, ne voli da se eksponira u javnosti, pa zato skoro i da nismo imali priliku da ga vidimo, ali se zato ponosna sestra pohvalila bratom i objavila njihovu zajedničku fotografiju, a potom i fotografiju na kojoj se on igra sa njenim sinom.

ŽRTVA REKETAŠA: Ovo ne želim nikome, samo neka se na ovome završi

Hapšenje brata Aleksićeva je kratko prokomentarisala da svako odgovara za svoje postupke.

- Odrastao čovek sam bira svoje društvo i odgovara za svoje postupke. Ja sa tim apsolutno nemam ništa i sve što uradi isključivo radi sebi - rekla je Seka Aleksić

Pretio i familiji, krio se od dužnika

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Nedžad Ramić

Sekin brat javnosti je poznat i po sukobu sa familijom, kojoj je pretio da će ih dići u vazduh. O tome je govorio Zulfo Ramić, rođak Seke Aleksić iz Sarajeva koji je pre više godina zatražio novčanu pomoć od pevačice za lečenje njihovog ujaka, koji je bolovao od raka. Pošto je folkerka to odbila, u javnosti se pojavila priča da ujak pokušava od nje da iznudi novac, što je njega pogodilo, pa je progovorio za medije

- Tada me je Nedžad zvao i pretio mi da će doći u Sarajevo i prebiti me, a onda da će mi auto dići u vazduh - požalio se Zulfo i dodao da ga je Nedžad tada molio da ga ne pominje u novinama kako bi se sakrio od ljudi koji ga jure za pare koje im je dužan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading