Skupo platio samozadovoljavanje: Perverznak iz Kragujevca mora da plati kaznu zbog uznemiravanja

Autor: Republika, Blic

Hronika

13.06.2019

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perverznjaka iz kragujevačkog Velikog parka, koji je snimljen kako usred dana sedi na klupi i onaniše, policija je juče pronašla i uhapsila. Kako szanajemo, on je kažnjen po hitnom postupku sa 70.000 dinara.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, radi se o muškarcu koji ima 62 godine.

I pored toga što je kragujevčanka koja je sedela na klupi prekoputa njega, mobilnim telefonom snimila kako se muškarac srednjih godina zadovoljava ispred nje, ona nije podnela prijavu policiji. Ali, pregledom kamera za video nadzor, utvrđeno je njegovo kretanje, a pronađeni su i svedoci koji su potvrdili šta je radio i da su bili uznemireni.

Kako saznajemo u MUP, to se karakteriše kao drsko i nepristojno ponašanje. Svako ko primeti čoveka koji pokazuje svoj polni organ ili onaniše na javnom mestu, može da podnese prijavu policiji.

Takvo delo spada u prekršaje, a zaprećena je novčana kazna od 10.000 do 150.000 dinara, ili 80 do 360 sati društveno korisnog rada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading