Rešen slučaj paljenja automobila aleksinačkog novinara Dušana Ostojića: Policija uhapsila nalogodavca, sledi krivična prijava

Autor: Republika

Hronika

13.06.2019

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. K. (1973) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo podstrekavanje na izvršenje krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on, na osnovu novčanog duga, naveo M. M. (1994) da zapali automobil aleksinačkog stomatologa i novinara Dušana Ostojića.

Sumnja se da je M. M., 30. maja ove godine razbio staklo na automobilu oštećenog, marke "ševrolet kalos", sipao benzin u unutrašnjost vozila i zapalio ga, nakon čega se udaljio sa lica mesta. 

Policija ga je svega dva dana kasnije uhapsila, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, a osumnjičeni M. M. se trenutno nalazi u pritvoru.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu osumnjičenom M. K., koji je danas uhapšen, određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading