Potraga po jezeru za Željkom još traje, a ljudi se i pored svega toga kupaju!

Autor:

Hronika

16.06.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronilačke jedinice su prešle jezero oko 10 puta na mestu gde je Željko nestao, prema rečima njegovih drugova, ali nisu pronašli nikakve tragove

Foto: youtube.com/blic.rs

Nišlija Željko V. (24) koji je juče oko 17 časovao nestao u Krajkovačkom jezeru kraj Merošine još nije pronađen. Pripadnici ronilačkog odreda žandarmerije započeli su pretragu Krajkovačkog jezera tako što sonarom pretražuju dno kako bi locirali telo, nakon čega bi se u akciju uključili i ronioci.

Do 14 časova ronilačke jedinice su prešle jezero oko 10 puta na mestu gde je Željko nestao, prema rečima njegovih drugova, ali nisu pronašli nikakve tragove.

Spasilačku akciju sa obale brižno prate njegov otac i Željkovi drugovi, koji su juče bili sa njim u vodi u trenutku utapanja. Niko od njih nije želeo da razgovara sa novinarima.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su se zaputili prema akvaparku u Doljevcu, ali su iz još neutvrđenih razloga odlučili da se kupaju na Oblačinskom jezeru gde su se zadržali kraće vreme, nakon čega su produžili desetak kilometara dalje do Krajkovca.

Kupanje je zabranjeno na ovom jezeru, a reporter Telegrafa zatekao je gomilu kupača čak i u trenutku ove neizvesne potrage.

Za sada se zna da je nesrećni momak potonuo kao kamen, iako je prema tvrdnjama njegovih poznanika i prijatelja bio dobar plivač.

Nije poznato koliko će potraga za njegovim telom potrajati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading