Ko je mogao ovo da uradi? Nađen leš bebe u reci Lim kod Prijepolja

Autor: novosti.rs

Hronika

17.06.2019

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod hidrocentrale Bistica, na toku Lima, u nedelju popodne pronađeno je beživotno telo novorođene bebe. Ovu informaciju potvrdili su iz Policijske uprave u Prijepolju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim saznanjima, telo koje je plutalo Limom uz samu obalu primetili su pripadnici saobraćajne policije koji su vršili redovnu kontrolu vozila, na jednom od proširenja pored magistrale, neposredno uz rečni tok. Zamenik višeg javnog tužioca iz Užica Pavle Markićević kazao je da je telo bebe poslato na obdukciju i da se čeka obdukcioni nalaz.

- Policija je izvršila uviđaj, izvadila telo koje je poslato na obdukciju. Čeka se nalaz obducenta i radi se na pronalaženju učinioca ovog krivičnog dela – kazao je Markićević.

Za sada je misterija kako je beba dospela u reku. Sumnja se da je majka nakon porođaja dete bacila u Lim, koje je voda kasnije nosila i donela do Bistrice neposredno kod hidrocentrale, gde su ga primetili pripadnici policije. Nakon što stigne obdukcioni nalaz, znaće se koliko je nesrećno dete tačno provelo u vodi i kojeg je pola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading