SMRT SE NADVILA NAD SRBIJOM: Ovaj dan je crn u svakom smislu te reči, užasna stradanja 5 osoba, od toga 2 deteta!

Autor: Republika

Hronika

17.06.2019

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova nedelja počela je na najgori mogući način! Ponedeljak je obeležilo više smrti, od kojih je smrt majke i bebe u Beogradu najviše šokirala javnost. Danas je, osim te žene, samoubistvo izvršila još jedna žena u Beogradu, jedan muškarac na Petlovom brdu, kod Prijepolja je nađen leš bebe, što je prizor koji podseća na horor filmove! Ovaj ponedeljak crn je u svakom smislu te reči...

Foto: Tanjug/R. pRELIĆ/ST/V. LUKIĆ/pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sve više samoubistava je nešto sa čime se naša zemlja poslednjih godina suočava. Depresija, porodični problemi, bolesti zavisnosti ili psihički poremećaji su problemi sa kojima neki ljudi ne uspevaju da se izbore, pa kao "izlaz" iz svega biraju smrt.

Često takve vesti pune stubce u novinama, a današnji dan je definitivno jedan od strašnijih u tom smislu. Nažalost, crni rekord ovog ponedeljka je 4 smrti i to pre podneva.

Majka i ćerka (3) skočile sa 4. sprata u smrt!

Žena D. R. (36) i njena ćerkica C. R. (3) stradale su jutros oko 8.20 sati nakon pada sa četvrtog sprata.

Prema nezvaničnim informacijama, D. R. je u svom stanu zapalila ugaonu garnituru, zatim ćerkici i sebi prerezala vene, a onda bacila dete sa terase, a odmah zatim skočila za njom.

Neutešni deda nesrećnog deteta trenutno se nalazi na mestu nesreće, a policija i Hitna pomoć ne mogu da ga smire.

Muškarac se ubio ispred Doma zdravlja

Ispred Doma zdravlja na Petlovom brdu danas oko podneva pronađeno je beživotno telo.

Prema nezvaničnim saznanjima, reč je o samoubistvu muškarca.

- Dobili smo poziv da je čoveku pozlilo ispred doma zdravlja, naše ekipe su na terenu još uvek i nemamo bliže informacije šta se tačno dogodilo - rekli su iz Hitne pomoći.

Žena skočila sa zgrade u ulici Kralja Petra

Žena stara oko 65 godina izvršila je jutros samoubistvo u ulici Kralja Petra 10 u Beogradu.

Ona je jutros oko 5 sati skočila sa zgrade. Ovo je drugo samoubistvo u Beogradu danas.

Leš bebe plutao rekom u Prijepolju

Kod hidrocentrale Bistica, na toku Lima, u nedelju popodne pronađeno je beživotno telo novorođene bebe. Ovu informaciju potvrdili su iz Policijske uprave u Prijepolju.

Prema nezvaničnim saznanjima, telo koje je plutalo Limom uz samu obalu primetili su pripadnici saobraćajne policije koji su vršili redovnu kontrolu vozila, na jednom od proširenja pored magistrale, neposredno uz rečni tok. Zamenik višeg javnog tužioca iz Užica Pavle Markićević kazao je da je telo bebe poslato na obdukciju i da se čeka obdukcioni nalaz.

- Policija je izvršila uviđaj, izvadila telo koje je poslato na obdukciju. Čeka se nalaz obducenta i radi se na pronalaženju učinioca ovog krivičnog dela - kazao je Markićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading