Procureo snimak zapaljenog stana u kome je Danijela isekla vene ćerkici i sebi, a potom se bacila sa terase u smrt

Autor: pink.rs, Republika

Hronika

17.06.2019

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Radojičić (36) najpre je sa preko deset metara visine bacila svoju trogodišnju ćerku Teodoru, a potom i ona skočila sa četvrtog sprata i na mestu ostala mrtva. Tragedija se dogodila oko 8.20, a prema prvim informacijama, u stanu na četvrtom spratu je izbio požar, zbog čega je, navodno, majka i skočila sa detetom ne bi li se izbavila iz vatrene stihije. Međutim, kasnije se ispostavilo da je do tragedije došlo potpuno drugačije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vatrogasci na licu mesta

Majka je prvo devojčici prerezala vene, potom sebi, zatim je ćerkicu bacila sa četvrtog sprata, pa sama skočila.

Majka je, kako se sumnja, podmetnula i požar u stanu u kojem je sa ćerkicom živela na Bežaniji, u Ulici Ismeta Mujadinovića 9. Vatrogasci su lokalizovali požar, a po dolasku lekarske ekipe, doktori su mogli samo da konstatuju smrt obe osobe. 

Njihova tela zatečena su ispred ulaza u zgradu. 

Prema saznanjima beogradskih medija, jedan od komšija je pokušavao da odgovori ženu da skoči, nije uspeo u tome, a potom je video da je devojčica već ležala na zemlji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading