Horor istraga u Surčinu! Policija pronašla tri leša nedaleko od kuće samoubice iz Bloka 45

Autor:

Hronika

17.06.2019

21:23 >> 21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je večeras oko 23 časa pronašla tri tela u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu u blizini kuće Dragoslava Jovanovića, koji je pucao u suprugu prošlog ponedeljka na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Obdukcija će pokazati uzrok smrti, kao i identitet. Postoje indicije da se ubica iživljavao nad žrtvama pre nego što ih je ubio, prenose Novosti.


Naime, policajci su tokom večeri obavljali razgovore sa prijateljima Dragoslava Jovanovića, koji se sumnjiči da je prošle nedelje upucao suprugu Teodoru u Bloku 45, a zatim je pucao u sebe.

Prema saznanjima "Novosti" Dragoslav Jovanović, osumnjičen je da je ubio tri osobe. Prema našim informacijama, reč je o Š. N. (42), njegovoj majci Š. D. i tetki P. M.!


Njihov nestanak prijavljen je 10. juna. Prema tragovima iz istrage, Dragoslav je navodno pozvao radnicu iz svoje perionice, kazao joj da ima poseban zadatak za nju, i da će joj dobro platiti - ali da drži jezik za zubima! Kako se saznaje, žena je posle ispričala u policiji da je u njegovom BMW X5 bilo tragova krvi.
 

Podsetimo, Dragoslav je preminuo 13. juna rano ujutru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading