Bacila dete sa balkona, pa presudila sebi! Ovo je uzrok nezapamćenog užasa na Bežanijskoj kosi?

Autor: Novosti

Hronika

17.06.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tragediji koja se dogodila u ponedeljak ujutru na Bežanijskoj kosi, u Ulici Ismeta Mujezinovića 9, nastradale su Danijela Radojičić (36) i njena trogodišnja ćerka Teodora.

RepublikaFoto: facebook.com/prinscreen
Danijela Radojičić

Pod za sada još nerazjašnjenim okolnostima, majka je sa četvrtog sprata bacila svoje dete, a potom i sama skočila u smrt. Ubrzo je iz njihovog stana počeo da se širi i dim, pa se u početku verovalo da su majka i ćerka bežale od požara.

Prema rečima očevidaca, ustanovljeno je da vatra ipak nije bila uzrok tragedije, već da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu.

Prema nezvaničnim informacijama, Danijela, koja je radila na VMA kao farmaceut, detetu i sebi je prerezala vene, a potom je sa balkona najpre bacila svoju ćerku.

Nekoliko minuta potom, navodno je pričala o slobodi žena, a zatim i sama skočila u smrt.

Danijeline kolege sa Vojnomedicinske akademije, iz Centra za kontrolu lekova, primile su vest o tragediji sa nevericom. Kako su objasnili našim novinarima, prepoznali su inicijale koleginice i njenog deteta, dok su za detalje tragedije saznali iz medija.

 

- Vrlo smo potreseni, danas na celom odeljenju vlada potpuni muk. Svi radimo vrata do vrata, svakoga dana smo se viđali. Možete da zamislite kako se osećamo - kažu lekari koji su radili sa Danijelom.

Danijela je nedavno završila specijalizaciju, na kojoj je dugo i posvećeno radila. Kolege je opisuju kao blagu i prijatnu osobu, koja je nedavno imala nesreću da doživi pobačaj, sa kojim se teško suočila.

- Nedavno je zatrudnela, ali se nešto, nažalost, zakomplikovalo. Kako je to uticalo na njeno psihičko stanje, samo bog zna. Da li je to bio jedan od uzroka, o tome je sada teško govoriti. Posebno sam tužan zbog njene ćerke Teodore, koju smo lično svi poznavali - kaže jedan od Danijelinih kolega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading