Najnoviji detalji porodične tragedije na Bežanijskoj kosi: Danijeli se pomračio um nakon gubitka bebe, ali to nije jedino što joj se desilo

Autor:

Hronika

19.06.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon stravične porodične tragedije kada je Danijela Radojičić (36) bacila ćerku (3) sa četvrtog sprata, pa se i sama ubila, među njenim komšijama u naselju Bežanijska kosa zavladao je muk. Mnogi od njih pokušavaju da dokuče šta je ovu mladu ženu nateralo da presudi sebi i detetu, a neki nagađaju da je zapala u depresiju jer je pre šest meseci imala visokorizičnu trudnoću, koja je rezultirala gubitkom bebe.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/facebook.com/printscreen
Mesto nesreće

- Motiv zbog kojeg je Danijela počinila ovaj krvavi pir ostaće prekriven velom misterije. Ona nikada nije prijavljivala policiji muža za nasilje u porodici, niti je negde registrovana kao psihijatrijski pacijent. Zbog visokorizične trudnoće i zdravstvenih komplikacija ona je dva meseca ležala u bolnici. Na kraju je ta trudnoća okončana spontanim pobačajem. Moguće je da je nakon toga zapala u depresiju, koja joj je pomračila um - kaže sagovornik Srpskog telegrafa upoznat sa slučajem.

Pre godinu dana umrla joj majka

Komšije dodaju da je Danijeli otac kupio stan u kojem se odigrala tragedija.

- On živi nedaleko odavde. Ona je bila jako vezana za njega. Pre godinu dana su takođe imali jednu porodičnu traumu, kada je Danijeli umrla majka, ali to je ona nekako prebrodila - rekao nam je jedan od Danijelih komšija i poznanika.

Da nije bilo nikakvih znakova za uzbunu potvrđuju i komšije, koji o porodici Radojičić imaju samo reči hvale.

- Retko fini i pristojni ljudi. Danijela je često izvodila devojčicu da se igra ispred zgrade, ovde ima baš puno dece i svi se druže. Nikad nije pokazivala nikakve znake da ima psihičkih problema, nikad se iz njihovog stana nije čula buka, vika, a kamoli nekakva svađa - u neverici pričaju komšije.
Podsetimo, Danijela je u ponedeljak prerezala vene sebi i svojoj trogodišnjoj ćerki Teodori, pa zapalila stan, a onda sa četvrtog sprata bacila dete i skočila za njim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading