Porodična tragedija u Novoj Crnji: Majka ubila sina, uspavala ga lekovima, pa ugušila kesom

Autor:

Hronika

20.06.2019

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka D. I. (83) ubila je svog nepokretnog sina D. A. (60) tako što mu je dala veliku dozu lekova, a potom mu stavila najlonsku kesu na glavu i ugušila ga. Starica je potom pokušala samoubistvo popivši više tableta. Porodična tragedija dogodila se pretprošle noći u Ulici Petefi Šandora u Novoj Crnji kod Zrenjanina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ilustracija

Starica mađarske nacionalnosti sumnjiči se da je ubistvo počinila iz samilosti. Kako ističu komšije, majka i sin su teško živeli, a kako nije mogla sama da se stara o bolesnom sinu, pretpostavlja se da ga je ubila da bi i njemu i sebi prekratila muke.

KOMŠINICA IH PRONAŠLA

Jezivu scenu u njihovoj kući pronašla je juče ujutru komšinica koja se inače starala o nepokretnom D. A. i pomagala starici, koja je takođe bila slabo pokretna.

- Čim je ugledala D. A. sa kesom na glavi, žena je pozvala policiju i lekare, koji su samo mogli da konstatuju smrt - kaže izvor iz istrage.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Starica je zatečena u svesnom stanju iako je nakon ubistva sina i sama popila veću količinu lekova, zbog čega su je lekari i prebacili u bolnicu.

Starica je nakon ubistva sina pokušala samoubistvo popivši više tableta, ali je preživela

- Majku su lekari i policija zatekli u svesnom stanju. Pretpostavlja se da je prvo sinu dala više tableta za smirenje, a kada je videla da se smirio i da mu je glava klonula, uzela je kesu i njom ugušila nepokretnog sina - dodaje izvor.

TEŠKO BOLESNI

Kako pričaju komšije, majka i sin su zbog lošeg zdravstvenog stanja imali zdravstvenu negu.

Foto: google.rs/printscreen
Nova Crnja

Oproštajno pismo

Sudeći prema pronađenom oproštajnom pismu, majka i sin su želeli da izvrše samoubistvo.

- Na stolu je pronađeno parče papira na kojem je pisalo: "Ne okrivljujte nikoga" - dodaje izvor iz istrage.

- Ona je teško pokretna, a nedavno je operisala i kuk. I ona je više bila u kolicima nego što je mogla da se kreće - pričaju komšije.

Podsetimo, ova tragedija dogodila se samo dan nakon što je Danijela Radojčić (36) iz Beograda ubila svoju trogodišnju ćerku Teodoru tako što ju je bacila sa četvrtog sprata, a potom se i ona ubila skokom sa terase.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading