Uhapšen vozač iz Jagodine koji je pregazio biciklistu i pobegao

Autor: Republika

Hronika

26.06.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava u Jagodini, saopštila je da je uhapšen Ž. P (39) iz okoline Jagodine, koji je automobilom udario biciklistu, koji je od povreda priminuo na mestu udesa, a on se nezaustvljajući udaljio.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Ž. P je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi - stoji u saopštenju.

- Sumnja se da je Ž. P. 25. juna, oko dva sata posle ponoći, na državnom putu, u selu u okolini Jagodine, vozilom marke folksvagen pasat, jagodinskih registarskih oznaka, udario u zadnji točak bicikla kojim je upravljao 64-godišnjak. Biciklista je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Ž. P se, kako se sumnja, nije zaustavio, već se udaljio sa mesta nezgode, navodi se u saopštenju. Osumnjičenom je, po nalopgu Osnovnog javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading