Gradonačelnik Beograda i ministar zdravlja obišli povređene u Strahinjića bana!

Autor: Republika

Hronika

27.06.2019

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje povređenih, od kojih je jedno dete, u teškoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila danas u Ulici Strahinjića bana u Beogradu, prebačeni su u Urgentni centar, gde su ih obišli gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

RepublikaFoto: www.beograd.rs
Radojičić i Zlatibor Lončar

Radojičić je rekao je da je još rano govoriti da li je reč o težim ili lakšim povredama i da su roditelji dvoipogodišnjeg deteta na detaljnim ispitivanjima i snimanjima, posle kojih će biti određen dalji tok lečenja.

– Dete je, takođe, na početnom ispitivanju u Urgentnom centru, a biće prebačeno na Institut za majku i dete, gde će biti nastavljeno lečenje – rekao je gradonačelnik i apelovao na sve vozače da poštuju saobraćajne propise.

– Ovakve stvari i bahatost ne smeju da se ponavljaju – podvukao je Radojičić.

Kako je rekao, detalji nezgode se još uvek ne znaju, osim da je nekoliko automobila učestvovalo u karambolu u Ulici Strahinjića bana.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je rekao da je Hitna pomoć posle incidenta zbrinula povređene i da ih je prevezla u Urgentni centar.

– Sve lekarske ekipe su angažovane, nastavlja se dijagnostika, a znaće se više za nekoliko sati – rekao je ministar.

I Lončar je apelovao je na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju kako voze naglasivši da „Beograd nije divlji zapad”.

– Ovi ljudi i dete nisu ni za šta krivi, oni su samo izašli da prošetaju, mislili su da je to bezbedna zona. Seli su u kafić i doživeli da neko zbog bahatog ponašanja uđe autom u kafić i povredi ih, a da oni sada razmišljaju o tome da li će imati posledice – naveo je Lončar.

On je poručio svim vozačima da razmisle kako se ponašaju za volanom i da ne ugožavaju druge.

U saobraćajnom udesu u Ulici Strahinjića bana u Beogradu učestvovalo je više vozila, od kojih je jedno uletelo u baštu kafića i porušilo stolove i stolice na kojima su sedeli gosti, a vozač je potom pobegao sa lica mesta, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading