Na 22. rođendan pronađen na dnu Sovinsakog jezera! Porodica izgubila i tračak nade kada je videla mrtvo telo mladića (21)

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

28.06.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić A. D. (21) iz sela Salaš kod Zaječara udavio se u Sovinskom jezeru nadomak tog mesta, a ronioci iz Niša su mu telo pronašli baš kada je mladić trebao da proslavi 22. rođendan.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

A. D. je prekjuče otišao da se okupa sa još dvojicom prijatelja na jezeru. Plivali su, uživali, rashlađivali se po vrućini.

- Najednom su drugovi primetili da ga A.D. nema i počeli da ga traže, dozivaju, pretražuju priobalje jezera. Kako se nije odazivao, odmah su telefonirali i obavestili njegove roditelje. Policiji je prijavljen nestanak 26. juna. Sinoć, 27. Juna, njegovo telo iz jezera su izvukli ronioci iz Niša – kažu meštani.

Na tom delu jezera gde se utopio mladić, kažu, dubina je oko 11 metara. 

Iako su rodbina i meštani gotovo bili sigurni da se mladić udavio, ipak je postojao tračak nade da je živ, sve dok nije pronađeno njegovo beživotno telo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading