Uhapšen jeziv seksualni manijak iz Tutina: Proganjao devojku preko Fejsbuka, pozivao je na se*s "do uništenja", a onda joj ZAPRETIO SMRĆU

Autor: Alo, Republika

Hronika

29.06.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iset Čuljević (60), seksualni predator iz Tutina, koji je sugrađanku Sanelu Gusinjac (24) otvoreno "pozivao da se seksaju do uništenja“, uhapšen je odmah posle njenog dramatičnog apela da će je ubiti ako joj nadležni ne pomognu!

Foto: Ilustracija

On se tereti za nedozvoljene polne radnje, pošto je devojku proganjao četiri meseca na Fejsbuku, slao joj fotografije na kojima je go, a kada ga je prijavila policiji, uzvratio je pretnjama smrću! 

Prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, sud je Čuljeviću odredio pritvor do 30 dana, tako da će u nastavku istrage ostati iza rešetaka. Ovaj seksualni predator je na saslušanju u policiji priznao da je devojci pretio smrću, jer ga je, navodno, izblamirala na društvenim mrežama!

- Policija me je obavestila da je Iset Čuljević sve priznao. Potvrdio je da mi je slao svoje fotografije na kojima je potpuno go i da mi je pretio. Kada su ga najpre pozvali u policiju na informativni razgovor, nije prestao, već je nastavio najbrutalnije da mi preti. Policiji je rekao da je produžio da me zastrašuje ubistvom, jer sam ga obrukala na društvenim mrežama tako što sam na svom Fejsbuku objavila slike i poruke koje mi je slao - tvrdi za "Alo!“ Sanela Gusinjac, koja nikada nije srela niti upoznala čoveka koji joj je pretio.

Sanela s olakšanjem kaže da se oseća puno bolje otkad zna da je zaštićena.

- Lakše mi je otkad je on u pritvoru. Nadam se da će mi odsad verovati svi koji su ćutali dok sam ja prolazila kroz pakao. Iz kuće nisam smela da izađem od straha, pošto mi je pretio najvećim gadostima. Otac mi nije živ, sama sam s bolesnom majkom i nisam imala ničiju zaštitu. Mene svi poznaju kao iskrenu osobu. Nikada nisam imala problema i ovo me je potpuno šokiralo - kaže Sanela posle pakla koji je prošla.

Iseta Čuljevića je napustila žena posle sramote koju je naneo porodici i prijateljima. Ona je devojci, preko prijatelja, zahvalila što je prijavila njenog supruga.

- Poručila mi je da sam živa i zdrava, da mi Bog da zdravlje što sam ga prijavila i sve obelodanila. Puno mi je zahvalna. Žao mi je što je do ovoga moralo da dođe, ali nisam imala drugog izlaza. Komšija predator mi je rekao da su ga rođena deca pljunula pred policijom. Puno ljudi se stidi što je on građanin Tutina. Obrukao je prvo svoju porodicu, pa i sve ostale - navodi Sanela s olakšanjem. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading