Bahati vozač BMW već hapšen zbog divljanja za volanom: Tata mu kupio skupoceni auto, do sad ih 5 promenio

Autor: Republika

Hronika

30.06.2019

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Marković (29), koji je u četvrtak svojim BMW-om izazvao haos u centru Beograda i umalo ubio bračni par sa trogodišnjim detetom koji je sedeo u kafiću u Ulici Strahinjića Bana, već jednom je u Srbiji hapšen zbog divljanja na putevima, saznaje "Blic".

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen/Republika
Dejan Marković

Prema nezvaničnim informacijama, Marković je hapšen pre tačno 10 godina, 2009. godine, kada je još bio tinejdžer, tek punoletan. Krivična prijava upućena na njegovo ime teretila ga je za ugrožavanje bezbednosti saobraćaja - baš kao i u slučaju karambola u Ulici Strahinjića Bana u centru prestonice.

Epilog ove krivične prijave, međutim, nije bilo moguće saznati.

Prema rečima njegovog oca, Dejan je od detinjstva zaljubljenik u brza kola.

- Čitavog života je voleo BMW, već ih je pet promenio. Ja sam mu kupio automobil. I dalje mi nije jasno šta se desilo: u Beograd je došao da obiđe rodbinu, trebalo je da se vrati do 12, ali je ostao duže. Zameram mu jedino što nije ostao da pruži pomoć povređenim ljudima - kaže Marković.

Marković je inače uhapšen iste večeri nakon udesa, i to pri pokušaju bekstva u Rumuniju, kod Kladova. Nakon hapšenja, Marković je juče priveden tužiocu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading