OSTALI BEZ SINA JEDINCA: Ovo je mladić (19) iz Beograda koji je pao sa krova zgrade, pa poginuo

Autor:

Hronika

01.07.2019

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Laćarak (19), koji je stradao pretprošle noći prilikom pada sa krova devetospratnice u Beogradu, bio je sin jedinac, a prošle godine ostao je i bez oca. Vuk je nedavno maturirao u Petoj beogradskoj gimnaziji i spremao se za studije u inostranstvu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
KROV ZGRADE Mesto tragedije

- Iako nije imao braću i sestre, nije bio razmažen. Lepo je vaspitano i vredno dete. Upisao je ove godine neki fakultet u Sloveniji i spremao se da tamo ode u oktobru. Stvarno strašno šta se dogodilo - priča jedan od komšija.

Prema rečima stanara iz Poenkareve ulice, gde se tragedija i dogodila, ključ od krova imaju svi stanari zgrade.

- Zbog lepog pogleda na Dunav i grad mladi se često tu okupljaju. Do sada nije bilo nikakvih problema, ali, eto, desila se nesreća - kažu stanari.

Komšija: Zbog lepog pogleda na Dunav i grad mladi se često tu okupljaju. Do sada nije bilo nikakvih problema, ali, eto, desila se nesreća

Podsetimo, Vuk je preksinoć bio u društvu maloletnog druga (17) i na krovu su navodno slušali muziku. Po priči tog druga, Vuk se približio ivici, okliznuo se ili sapleo i pao preko ograde koja je visine oko 60 centimetara.

- On je u prvom trenutku preživeo pad jer je, kada je Hitna pomoć došla, još davao znake života. Prebačen je u Urgentni centar, ali je kasnije preminuo - rekao je za Srpski telegraf izvor iz istrage i dodao da se istraga o okolnostima pod kojima se ova nesreća dogodila ispituje. M.Ž.L.

Zgrada smrti

Sa zgrade u Poenkarevoj ulici već su i ranije ljudi skakali. U poslednjih desetak godina dve žene su izvršile samoubistvo skokom sa vrha ove zgrade. To je najviša građevina u blizini, tako da privlači samoubice.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
SIN JEDINAC Vuk Laćarak

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading