Pucnjava na beogradskom splavu u ranu zoru: Posle svađe, gost potegao pištolj

Autor: Kurir, Republika

Hronika

01.07.2019

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko M. (30) ranjen je u obračunu koji se juče oko šest sati ujutru dogodio na novobeogradskom keju, a ranjavanju je, prema rečima očevidaca, prethodila svađa na splavu u kojoj je ranjeni mladić čak potegao pištolj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Izbodeni mladić navodno je bio gost na splavu i u jednom trenutku je izvadio pištolj i potegao ga na drugog mladića. Na svu sreću, nije zapucao, ali kada je napadač video da Darko preti oružjem izvukao je nož, potukli su se i ovaj mu je šest puta nož zario u leđa - kaže izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, šta je prethodilo krvavom obračunu, još uvek nije poznato.

- Povređeni se očigledno posvađao sa nekim, ali zbog čega, ne znamo. Pošto je izboden, na splavu je nastala gungula. On je pao, majica mu se natopila krvlju. Scena je bila jeziva. Gosti su počeli da vrište i da beže, a neki su mu prišli da pomognu - kaže sagovornik i dodaje da je napadač u toj gunguli uspeo da pobegne.

- Iskoristio je gužvu i nestao. Policija intenzivno traga za njim - navodi izvor.

Splav na kome se desio napad juče u toku dana je bio zatvoren, a zaposleni iz obližnjih lokala rekli su da su oko šest sati videli Hitnu pomoć i policiju.

- Ispred splava je u jednom trenutku nastao metež i neka panika. Ubrzo smo začuli sirene i videli sanitet i policajce. Nismo znali o čemu se radi, ali smo pretpostavili da je neka tuča u pitanju - kaže sagovornik.

Ranjeni muškarac hitno je prevezen u Urgentni centar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading