U Beču uhapšena trojica Srba: Obogatili se krijumčareći ljude!

Autor: telegraf.rs

Hronika

03.07.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štajerska policija u Austriji uhapsila je nekoliko osumnjičenih krijumčara, koji su nelegalno transportovali osobe u tu zemlju i u Nemačku. Među njima su i srpski državljani, pišu austrijski mediji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Napadi ilegalnih imigranata učestali su u Nemačkoj i Austriji, a u poslednje vreme, prema tvrdnjama tamošnjih medija, najviše zabeleženih imigranata je na teritoriji Graca i Lajbnica.

Među njima su osobe iz Bangladeša, Pakistana, Iraka i Indije. Utvrđeno je da su sve te osobe u Austriju transportovali krijumčari preko Bosne i Hercogvine, Hrvatske i Slovenije.

POMAGALI I HRVATI I SLOVENCI

U koordinaciji Državne kancelarije kriminalističke policije u saradnji sa jedinicom za zaštitu granice "Puma", u Austriji su u najnovijem slučaju uhapšena tri osumnjičena krijumčara iz Srbije, starosti 25, 29 i 36 godina, prenosi austrijski "Heute".

Uz pomoć hrvatske policije uhapšen je još jedan osumnjičeni čiji identitet ni starost nisu poznati, kao i dva lica u Sloveniji i još jedan Iranac u Austriji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

PRIKUPILI VIŠE OD POLA MILIONA EVRA

Četiri osumnjičena lica uhapšena u Austriji, među njima i trojica Srba, odvedena su u zatvor u Gracu. Prema dosadašnjem istraživanju, osumnjičeni su prikupili više od pola miliona evra za krijumčarenje ljudi.

Austrijska policija u saradnji sa slovenačkim i hrvatskim organima protiv kriminalnih aktivnosti radi na suzbijanju krijumčarenja ljudi i hapšenju osumnjičenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading