Saznajemo! Zoranu Marjanoviću dodeljen sudija

Autor: T. M.

Hronika

05.07.2019

05:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Jelena Škulić predsedavaće sudskim većom u postupku protiv Zorana Marjanovića, saznaje Srpski telegraf. Suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović na optuženičku klupu sešće na jesen, a datum početka suđenja koje će voditi Škulićeva još nije određen.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zoran Marjanović

Suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović na optuženičku klupu sešće na jesen, a datum početka suđenja koje će voditi Škulićeva još nije određen.

Jelena Škulić je do prošle godine obavljala dužnost sudije u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, nakon čega je unapređena i prebačene u sudije Višeg suda u Beogradu.

- Karijeru je počela kao sudijski pomoćnik u Višem sudu u Beogradu. Potom je 2014. izabrana za sudiju Osnovnog suda, a u oktobru 2018. vratila se kao sudija u Viši sud - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Podsetimo, početkom nedelje Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je potvrdio treću po redu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, nakon što su prethodne vraćene na dopunu istrage. Marjanović je septembra 2017. uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu. On je jula prošle godine, nakon desetomesečnog pritvora u Centralnom zatvoru u Beogradu, pušten da se brani sa slobode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading