Velika zaplena: Drogu dilovao i 15-godišnjak!

Autor:

Hronika

06.07.2019

05:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri osobe uhapšene su nakon što je u njihovim stanovima policija pronašla oko osam kilograma i više od 3.200 tableta različitih narkotika, ali i dva pištolja i dva revolvera. U ovoj akciji policije zbog trgovine drogom privedena su i dvojica maloletnika, od kojih jedan ima svega 15 godina.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Pretresom stana M. A. (29) policija je pronašla 6,5 kg marihuane, pištolj, dva revolvera i 100 komada municije različitog kalibra. Pronađene su i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci i novac, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

U dva stana koje koristi V. V. (18), nađeno je 3.047 komada tableta MDMA i 90 grama ove droge, kao i pištolj. Uhapšen je i B. B. (35), u čijem je stanu pronađeno više od stotinu tableta sa liste opojnih droga i 45 grama marihuane.

3.200 tableta MDMA nađeno samo u stanu V. V. (18)

Policija je podnela krivičnu prijavu i protiv sedamnaestogodišnjeg Novosađanina u čijem stanu je pronašla 800 grama marihuane, 100 grama i 32 komada MDMA. Kod petnaestogodišnjaka koji je bio sa njim nađena je manja količina marihuane i novac, za koji policija sumnja da potiče od prodaje droge.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading