Stravičan prizor nesreće kod Pupinovog mosta: Telo motocikliste nađeno prepolovljeno, a ovo je prethodilo jezivoj nesreći

Autor: Blic, Republika

Hronika

06.07.2019

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnom udesu u kom su učestvovali motocikl "kavasaki" i automobil marke BMW sinoć oko 22.30 sati na obilaznici Pupinov most-Ovča u blizini Borče, stradao je motociklista Daniel V. (29), a dve osobe su povređene.

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Foto: Ilustracija

Na licu mesta bio je stravičan prizor. Telo motocikliste je bilo doslovno prepolovljeno, motor uništen, a automobil prevrnut na krov.

Hitna pomoć je dve povređene osobe iz BMW prevezla u Urgentni centar.

Porodica stradalog mladića ubrzo je došla na lice mesta, a ceo ovaj potez je blokirala policija. Prema nezvaničnim saznanjima, mladići iz BMW i stradali motociklista bili su prijatelji. Jeziv udes dogodio se, kada su se vraćali sa kartinga.

Kako je javio reporter sa lica mesta, ceo ovaj potez je neosvetljen, ali istraga će pokazati kako je tačno došlo do stravične saobraćajne nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading