Detalji bizarnog samoubistva mladića iz Vinče! Izašao iz zatvora, pa se udavio u kofi vode

Autor:

Hronika

08.07.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Cvijović (34) iz beogradskog prigradskog naselja Vinča u subotu veče oduzeo je sebi život u porodičnoj kući. Njegovo beživotno telo pronašli su ukućani u kupatilu i odmah obavestili Hitnu pomoć i policiju, ali nesrećnom Vojislavu spasa nije bilo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto ilustracija

- Samoubistvo je izvršio na izuzetno čudan način, njemu je glava pronađena u kofi punoj vode i on se zapravo udavio. Nisu pronađeni nikakvi drugi tragovi nasilja koji bi upućivali na to da je u njegovu smrt umešano neko drugo lice. Ceo slučaj se, za sada, vodi kao samoubistvo - kaže za Srpski telegraf izvor iz istrage.

Razbojništvo

U kući porodice Cvijović u Beogradskoj ulici zavladao je muk. Niko od ukućana nije bio u stanju da razgovara sa novinarima.

- Nemojte ništa da nas pitate, molim vas idite - kratko je rekao jedan od rođaka.

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, Cvijović je proveo četiri meseca u pritvoru Okružnog zatvora zbog sumnje da je umešan u razbojništvo. U petak je pušten da se brani sa slobode do kraja suđenja. Ipak, dobio je poziv za odsluženje zatvorske kazne zbog drugog krivičnog dela. Pretpostavlja se da je strah od zatvora i bio motiv da počini samoubistvo.

Skočio sa zgrade nakon zatvora

Aleksandar Maričić (27) bacio se 26. juna sa četvrtog sprata zgrade u Zorinoj ulici u Beogradu. Samo nekoliko dana pre samoubistva, Aleksandar je izašao iz zatvora, u kome je proveo oko godinu dana. Na svom Fejsbuk profilu oglasio se porukom u kojoj je napisao da je sam kriv za sve ono što mu se dešavalo u životu.

Bio povučen

Za ovog mladića meštani Vinče kažu da ga slabo poznaju.

- Znam ga samo iz viđenja, iz ulice. Samo smo se pozdravljali i ništa više. Znam da je povučen i tih, nije mi delovao kao neko ko je povezan sa bilo kakvim kriminalom - rekao je komšija iz ulice.

Po rečima žene iz jedne od susednih kuća, pokojni Vojislav se slabo družio sa ljudima iz Vinče.

- Nismo se nešto družili, on se nije ni sa kim družio, koliko znam. Bio je malo čudan mladić i mnogi su ga izbegavali. Ali nisam čula da se bilo ko iz komšiluka žalio na njegovo ponašanje ili da je neko bio u sukobu sa njim - rekla je ova komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading