Obrt u slučaju svirepog ubistva starice: Sumnja se da je deci političara još neko pomagao

Autor: Novosti, Republika

Hronika

08.07.2019

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji istrage posle hapšenja Jelene Špagović, devojačko Dujović i Momčila Dujovića, osumnjičenih za likvidaciju Majde Garović (80). Policija traga za još osumnjičenih za koje se pretpostavlja da su umešani uovaj zločin

RepublikaFoto: facebook.com/Majda Garovic
Ubijena Majda Garović

U višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici saslušani su Jelena Špagović (25) i Momčilo Dujović (21), rođeni sestra i brat, osumnjičeni za ubistvo starice Majde Gavrić (81) iz Beograda i njima je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

O detaljima zločina, koji je otkriven 20. juna u selu Krčedin kod Inđije i koji je potresao meštane i vikendaše ovog pitomog mesta, gde je u kontejneru u naselju Breskvik u blizini Dunava pronađen ugljenisani leš, zasad se samo nagađa. Kako "Novosti" saznaju iz izvora bliskog istrazi, postoje indicije da je u ovom zločinu umešano još osoba, pa policija nastavlja sa radom na utvrđivanju ostalih okolnosti u vezi sa ovoim krivičnim delom.

- Sumnja se da je Jelena Špagović između 15. i 19. juna usmrtila osamdesetjednogodišnju staricu, a potom telo autom prevezla u vikend-naselje kod Krčedina i zapalila je u kontejneru - navodi se u saopštenju MUP-a. - Zbog postojanja osnova sumnje da joj je pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela, uhapšen je i Momčilo Dujović, koji se sumnjiči i za uklanjanje tragova.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Jelena Špagović

Ovaj monstruozni zločin otkriven je kada je jedan od vikendaša krenuo da baci smeće. Tada je u kontejneru otkriveno ugljenisano telo.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Momčilo Dujović

- Neko kaže da nije bilo celo telo, već deo, ali da je toliko izgorelo da nije moglo da se prepozna. Mi smo odmah pomislili da je neko sa strane, jer u selu niko nije bio nestao, a nemamo mnogo stanovnika da se ne bi saznalo da je neko ubijen - kaže jedan Krčedinac, koji živi u blizini mesta gde je pronađeno telo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading