Hapšenje u Kraljevu: Policija pretresla auto i pronašla ekstazi i amfetamin

Autor: Republika

Hronika

08.07.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su S. J. (21) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je on prodao manju količinu amfetamina i 20 tableta "ekstazija" dvadesetogodišnjaku iz Despotovca.

Policija je ove narkotike pronašla juče u Kraljevu, pored menjača "pežoa" kraljevačke registracije, kojim je upravljao dvadesetogodišnjak, a u vlasništvu je S. J. U garderobi dvadesetogodišnjeg mladića je pronađeno i oko 25.000 dinara, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

S. J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Policija će i protiv dvadesetogodišnjaka iz Despotovca podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz kraljevačke Policijske uprave.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading