(FOTO) UBICA SA ZVEZDARE PRESUDIO MAJCI: Komšije otkrivaju kakav je Nemanja bio i zašto su ga svi čudno gledali kada prođe ulicom!

Autor:

Hronika

09.07.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Milić (54) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju majku Stanojku Milić (83) u porodičnoj kući u Beogradu. Zločin se dogodio u subotu oko dva sata nakon ponoći u Volginoj ulici na Zvezdari.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kuća gde se ubistvo dogodilo

- Nemanja je tek sutradan ujutru pozvao Hitnu i rekao da njegova majka ne daje znake života. Lekari su ubrzo mogli samo da konstatuju smrt nesrećne starice, čije je telo poslato na obdukciju jer je imala povrede na glavi - kaže izvor upoznat sa ovim slučajem.

Zbog sumnje da se radi o ubistvu, policija je izvršila pretres kuće, međutim, nije pronašla oružje kojim je zločin počinjen. Komšije porodice Milić kažu da su se oni skoro doselili u njihov kraj i u neverici su zbog zločina koji se dogodio.

Nemanja je tek sutradan pozvao Hitnu i rekao da njegova majka ne daje znake života

- Pre par meseci Nemanja je iznajmio kuću u našem kraju i živeo kao podstanar, dok je Stanojka bila u domu za stare. Posle nekoliko nedelja on je svoju majku doveo u kuću kako bi brinuo o njoj - priča jedan od komšija.

On dodaje da ih nije baš najbolje poznavao jer su se tek skoro doselili.

- Mogu samo reći da je Nemanja čudan čovek, išao je ulicom i pričao, a nekad se i svađao sam sa sobom. Ko zna šta mu je kvrcnulo u glavi, pa je ubio svoju majku - priča komšija.

Vrata kuće koju su iznajmljivali su zapečaćena, dok je Nemanji određen pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading