Detalji nesreće kod Trstenika: Svi su skrhani bolom, mladić tek što je zakoračio u život pokosio ga auto

Autor: Blic, Republika

Hronika

10.07.2019

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor L. (19) iz Odžaka kod Trstenika, poginuo je u noći između utorka i srede u trenutku kada se vraćao kući. Njega je dok je biciklom prelazio magistralni put Kraljevo – Kruševac, u Odžacima, udario automobil. Mladić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

RepublikaFoto: twitter.com/Vanilica
Foto: Ilustracija

Do udesa, koji se dogodio u sredu ujutro oko 1.30 sati, najverovatnije je došlo kada je vozilo marke "reno megan" kojim je upravljao pedesetogodišnji Beograđanin, udarilo u zadnji točak bicikla kojim je upravljao Viktor L.

Viktor je u trenutku kada je prelazio magistralni put bio u društvu svog druga. Međutim, iz sada nerazjašnjenih okolnosti, automobil je udario u njegov točak i bukvalno ga odneo.

- Vozač će biti testiran, a slučaj vodi Javno tužilaštvo u Trsteniku. Vozač “reno megana” se vraćao sa odmora – kaću iz policije.

Viktor L. je kako smo čuli u njegovom selu, bio momak za primer.

- Završio je Gimnaziju u Trsteniku. Bio je odličan učenik. Samo što je upisao Filozofski fakultet u Kragujevcu. Otac je vest o pogibiji sina dočekao u inostranstvu gde radi kao vozač. Krenuo je ovamo, a majka je strašno lošem stanju. Velika nesreća za ovu divnu porodicu – kaže jedna od komšinica.

Ovo je druga saobraćajna nezgoda koja se dogodila u ovom trsteničkom selu u zadnjih mesec dana. Pešak  A.Ž. (39) iz Kruševca je nastradao u junu dok se kretao putem. Na njega je tada naleteo automobil i on je preminuo od posledica zadobijenih povreda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading