Misteriozni požari u Prokuplju: Meštani u panici jer gore kuće

Autor:

Hronika

10.07.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rastovnici je rano jutros izbio požar u kući čiji je vlasnik M. C. iz Prokuplјa. Na sreću, nema povređenih, jer nikoga nije bilo s obzirom da je ta kuća više vikendica i njen vlasnik živi u Prokuplјu. Ono što je simptomatično je da je to druga kuća koja je gorela u ovom selu za mesec dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Na sreću, požar je primetio komšija, rano jutros oko pet časova kada ej krenuo na posao i odmah je pozvao vatrogasce i vlasnika. Kako smo saznali, unutrašnjost je kompletno izgorela, ali su vatrogasci koji su po pozivu došli, sprečili dalјe širenje požara.

- Čudne se stvari dešavaju u poslednje vreme u ovom selu. Svoju kantu za smeće našao sam bačenu nedaleko do crkve,  a komšija kojem je jutros izgorela kuća pre par dana našao je sve isprevrtane saksije u dvorištu. To nikada pre nije bilo i ovo je zaista miran kraj. Svi simnjaju da postoji neko ko krade i onda nakon toga pali te kuće- kazao nam je jedan meštanin sela.

Rastovnica, je bukvalno spojena sa Prokuplјem i u selu, koje je poslednjih godina pretežno vikend naselјe, postoji veštačko jezero koje svi koriste, kao i Planinarski dom. Zbog blizine grada i prirode, mnogo je vikendica izgrađeno u poslednje vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading