Monstrum koji je bivšu ženu iskasapio nožem nasred ulice već robijao

Autor:

Hronika

13.07.2019

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Mosić (64) uhapšen je u petak nakon što je oko podneva na ulici u centru Pančeva nožem naneo više ubodnih rana u grudi, vrat i leđa bivšoj supruzi Desanki Mosić (60). Nesrećna žena prevezena je nakon napada u pančevačku bolnicu, gde je ubrzo podlegla povredama.

RepublikaFoto: printscreen/RTS
Autobuska stanica u Pančevu

Krvavi pir odigrao se oko 12 sati ispred glavne autobuske stanice u Pančevu, a napadača su nakon zločina savladali vozači koji su se zatekli na licu mesta.

- Nesrećna žena je normalno išla ulicom sve dok joj se u jednom trenutku sa leđa nije prikrao bivši muž i krenuo da je brutalno ubada nožem po telu, i to naočigled brojnih prolaznika! U pomoć ženi odmah su pritrčali zaposleni i putnici sa stanice, koji su pokušali da joj zaustave obilno krvarenje do dolaska ekipe Hitne pomoći - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Foto: facebook.com/Desanka Mosic
Desanka Mosić

Prema rečima očevidaca, nesrećnoj ženi monstrum se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju na samom ulazu na autobusku stanicu.

Robijao zbog pljački

Kako saznajemo, Petar Mosić u gradu je poznat kao Miša Buljina i ranije je imao posla sa policijom. Dobar deo svog života proveo je u zatvoru zbog različitih krivičnih dela, uglavnom pljački.

- Kada su videli šta se dogodilo, vozači ATP su odmah skočili na monstruma i odvojili ga od žene. Nažalost, on joj je već bio zadao smrtonosne ubode. Vozači su ga potom oborili na zemlju i tako ga zadržali do dolaska policije. Kod njega je pronađen i nož kojim je izbo ženu - kaže naš izvor.

Ubistvo ispred Centra

Podsetimo, Petar Mosić ubio je svoju suprugu Desanku istog dana kada je i Marko Nikolić, pre dve godine, nasmrt izbo bivšu ženu Maju Đorđević (38), a potom udavio njihovo trogodišnje dete. Nikolić je ubrzo nakon zločina uhapšen, a on se ubio 30. decembra 2017. u ćeliji Centralnog zatvora u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading