Stravičan zločin u Knjaževcu! Komšija ga sprečio da pobije celu porodicu: Ovo je Nenad koji je ubio zeta i unuka!

Autor: Dragan ILIĆ

Hronika

15.07.2019

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Nenada Ronića (63), koji je preksinoć oko 20 časova u dvorištu porodice Asanović u Knjaževcu rafalom iz automatske puške ubio zeta i unuka, a snaju i mlađeg unuka ranio. Ubica je potom pobegao, ali ga je policija brzo pronašla i stavila mu lisice na ruke.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Nenad Ronić

Smrt na kućnom pragu

Od zadobijenih povreda na licu mesta je preminuo Ronićev zet Jastreb Asanović (38), dok je njegov sin, a ubicin unuk Ivan Ronić (19) podlegao povredama u knjaževačkoj bolnici. Sa teškim povredama u bolnicu su prevezeni njegova snaja Romana (20) i unuk Bendžamin (15). Ronić je, nakon krvavog pira, bacio pušku u dvorište i pobegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Prema prvim informacijama, povod za krvavi pir bila je tuča dvojice Ronićevih unuka, nakon čega mu se jedan od njih požalio. Pomahnitali deda je potom uzeo pušku u ruke, uleteo u dvorište Asanovića i napravio masakr! Žrtava bi, po svemu sudeći, bilo više da ubicu nije zaskočio komšija Miloš Stefanović (25).

- Čuo sam svađu, a potom rafal. Skočio sam i preko ograde video Nenada, koji puca ka kući. Jastreb je pogođen na svom kućnom pragu. Prvo je on pao, a potom i njegov sin Ivan. Zaboravio sam na strah i mogućnost da i mene ubije kada sam video da iz kuće izlaze Romana i Bendžamin. Nenad je ponovo repetirao kalašnjikov i podigao cev. Skočio sam mu na leđa, ali je on već osuo rafal. Valjali smo se po zemlji i rvali dok mu nisam oteo pušku i uperio je u njega. Rekao mi je: Pazi šta radiš, osvetiću ti se. Nisam nameravao da pucam u njega, već samo da ga sklonim. Kada sam pogledao kasnije, u šaržeru je od 30 metaka bio ostao samo jedan - priča Miloš.

Lekari se i dalje bore za život snaje Romane, koja se porodila pre mesec dana

Bekstvo

Dok je ovaj komšija pomagao ranjenima, ubica je iskoristio trenutak da odjuri do svog automobila i pobegne.

- Jastreb je već bio mrtav. Krv mu je liptala iz grudi. Ivan je bio u ropcu, ali je davao znake života. Romana i Bendžamin su jaukali u lokvi krvi, ali su bili živi - dodaje Miloš.

29 metaka ispalio Nenad, u šaržeru ostao samo jedan

Svi povređeni odmah su prebačeni u knjaževačku bolnicu. Nažalost, Ivan je ubrzo podlegao povredama. Njegova supruga Romana životno je ugrožena jer joj je metak pogodio u slabinu iznad kuka i prošao kroz telo cepajući vitalne organe. Najviše sreće imao je Bendžamin, kojeg je rafal presekao preko nogu.

 

 

Pre mesec dana dobili bebu

Ubijeni Jastreb Asanović je pripremao slavlje za vikend. Bio je pozvan i Nenad kao gost. Naime, Romana i Ivan su dobili bebu pre mesec dana, pa su hteli da to proslave sa rođacima i prijateljima. Međutim, umesto na slavlje sa poklonom, Nenad je došao sa kalašnjikovim i priredio im krvavi pir.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading