Uhvaćen bolesni pedofil na Zvezdari: Snimao unukinu drugaricu dok se tušira, pa onanisao

Autor: informer.rs

Hronika

16.07.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je 4. jula starijeg muškarca I. I., sa opštine Zvezdara, koji je krišom snimao golu unukinu drugaricu (17) dok se tuširala u njegovom kupatilu! Perverzni starac je onanisao na te snimke i delio ih drugim pedofilima preko društvenih mreža.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Manijaka je otkrila unuka, koja je slučajno zatekla svog dedu kako masturbira gledajući video-snimak na kom se njena drugarica tušira.

Kako kaže izvor iz istrage, ćerka I. I. se nakon razvoda uselila kod oca, zajedno sa četiri ćerke - dve osmogodišnje bliznakinje i dve tinejdžerke, uzrasta 14 i 15 godina.

- Devojčicama su povremeno dolazile drugarice u posetu, a jedna 17-godišnjakinja bi povremeno i prespavala kod njih. Starac I. I. je to iskoristio, pa je verovatno još krajem juna krišom postavio mini-kameru u kupatilu, u korpi za veš - kaže on.

Jednom prilikom, kad je I. I. ostao sam u stanu, na kompjuteru je gledao slike i snimke na kojoj je unukina drugarica i počeo je da masturbira. U tom trenutku njegova starija unuka je ušla u stan, ali deda je nije čuo i devojčica je videla šta on radi.

Šokirana devojčica je odmah uzela telefon i rekla svojoj drugarici da bi trebalo da se vide i da porazgovaraju o nečemu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tinejdžerka mislila da je bezbedna kod drugarice/Foto: Ilustracija

- Devojčica je drugarici sve ispričala o tajnim snimcima iz kupatila. Prestravljena tinejdžerka je zatim rekla svojim roditeljima da ju je deda njene drugarice krišom snimao golu i da on ima te snimke u svom kompjuteru. Zgranuti roditelji su odmah pozvali policiju, koja je 4. jula upala u stan pedofila, stavila mu lisice na ruke i zaplenila kompjuter i telefon - ispričao je izvor.

Inspektori su u kompjuteru perverznog starca pronašli mnoštvo pedofilskih slika i snimaka na kojima je, između ostalog, i drugarica njegove unuke.

U toku je veštačenje svih ostalih snimaka kako bi se utvrdilo da li je I. I. koristio priliku da snimi gole i svoju ćerku i unuke. Takođe, utvrdiće se i s kim je sve I. I. razmenjivao pedofilski materijal. 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading