Novi detalji ubistva u Velikoj Moštanici: Sin ubio oca jer mu nije dao kafu?!

Autor:

Hronika

16.07.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Šatri (35) osumnjičen je za ubistvo oca Agima (64) u njihovoj porodičnoj kući u Ulici Milovana Milenkovića u Velikoj Moštanici. Kako nezvanično saznajemo, povod za ubistvo je bila kafa!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dejan Šatri

- Dejan je mogao da popije i po litar kafe dnevno i tada je postajao nervozan. Ne znam tačno šta se dogodilo, ali mu verovatno Agim nije dao da skuva kafu. Dejan se tada iznervirao, izašao i dohvatio prvu stvar koja mu je došla podruku, a to je bila kosa, koja je stajala naslonjena na zid kuće. Potom se vratio i udario Agima nekoliko puta - ispričala je za Srpski telegraf Agimova supruga Svetlana, koja je u trenutku nesreće bila na poslu.

AMPUTIRANA NOGA

Kada se vratila kući, Svetlana je supruga zatekla na podu. Kako kaže, Dejan nije pokazivao nikakve znake uznemirenosti, kao da se ništa nije dogodilo.

Agim se zbog bolesti promenio i počeo da maltretira sve po kući, pa i mene

Svetlana Šatri, Agimova supruga

- Videla sam Agima kako leži na podu sobe, samo nekoliko metara od kreveta u kom je obično ležao otkako su mu amputirali nogu. Pitala sam Dejana šta je bilo, ali je on samo ćutao i zamolio me da mu skuvam kafu. Tek kada je popio kafu, ispričao mi je šta je uradio. Odmah sam pozvala policiju, koja je došla i odvela Dejana - kaže Svetlana Šatri.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ubijeni Agim Šatri

BOLEST GA PROZLILA

Kako tvrdi supruga ubijenog Agima, on je voleo sina Dejana, ali je taj odnos postao zategnutiji nakon što je Agimu, koji je bio dijabetičar, amputirana noga.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Svetlana muža zatekla pored kreveta

Razboleo se tokom bombardovanja

Svetlana tvrdi da je njen sin Dejan bio potpuno normalno dete, kao i svako drugo. Išao je u školu i bio dobar đak.

- Razboleo se tokom bombardovanja 1999. godine. Imao je 15 godina i strašno se plašio aviona i eksplozija. Bio je uplašen da će nas pogoditi bomba ili raketa. Bolest je neko vreme mirovala, ali je ponovo počeo da se razboljeva pre nekoliko godina. Naš drugi sin je pazio na brata i kontrolisao da li pije sve lekove koje treba, a ponekad je to bilo 10 tableta dnevno - kaže Svetlana Šatri.

- Agim se zbog bolesti promenio i počeo je da maltretira sve po kući, pa i mene. Bio je i u zatvoru zbog toga. Kada su mu amputirali nogu, kao da se prozlio zbog bolesti. Ne znam šta mu se dogodilo. Naš sin jeste bio bolestan, ali išao je redovno kod lekara i pio terapiju koja mu je propisana - dodala je žena.

5 puta Dejan ubo kosom oca Agima

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, Dejan je čak pet puta udario oca kosom i usmrtio ga na licu mesta. Odmah je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 časova. Tek posle psihijatrijskog veštačenja biće poznato da li je uopšte sposoban da prati suđenje ili će mu biti izrečena mera obaveznog lečenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading