Uhapšena zver sa Kosova: Više puta silovao dečaka (12), pa ga krvnički ubio, obdukcija otkrila jezive detalje zločina

Autor:

Hronika

17.07.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S.O. (20) uhapšen je u Kosovu Polju zbog sumnje da je više puta silovao, a zatim ubio dvanaestogodišnjeg dečaka romske nacionalnosti čije je telo pronađeno na putu u blizini maloletnikove kuće

Foto: Ilustracija

Beživotno telo ponađeno je pre nedelju dana ali se u prvom trenutku nije znalo šta se dogodilo. Na glavi dečaka bile su povrede koje su ukazivale da je dečak preminuo od udarca.

- Nije bilo poznato da li je udaren automobilom ili je pao sa nekog objekta ili prikolice koja je prolazila tom ulicom. Postojala je i mogućnost da ga je neko udario tupim predmetom po glavi - navodi izvor iz Kosovske policije.


Tokom obdukcije utvrđeno je da je mališan silovan i da je nakon toga usmrćen. Majka ubijenog dečaka je policiji tada rekla da joj se sin ranije žalio da ga jedan stariji muškarac uznemirava i da mu upućuje pogrdne reči.

- Upravo to je policiju dovelo do osumnjičenog kojem je, zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo - određen pritvor do 30 dana, navela je policija.

Prema nezvaničnim saznanjima, S.O se na saslušanju branio ćutanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading