Eksplozija u Čačku, lekari se bore za život muškarca

Autor: novosti.rs

Hronika

17.07.2019

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naselju Atenica, u Ulici 69, juče oko 16 časova izbio je požar u porodičnoj kući. U požaru je teške opekotine zadobio šezdesetsedmogodišnji muškarac, koji je odmah kolima Hitne pomoći prebačen u čačansku bolnicu, a lekari su konstatovali povrede opasne po život.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- U jednom trenutku smo začuli eksploziju, a moment kasnije ugledali smo kako gori komšijina kuća. Odmah smo pozvali vatrogasce – rekao je Kiro Koneski, prvi komšija.

- Vatra se širila munjevitom brzinom, a dve ekipe vatrogasaca uspeli su posle pola sata da ugase vatru. Videli smo da su iz kuće izvukli čoveka, mislimo da se radi o nasem komšiji. Odvezli su ga u bolnicu.

Po rečima dr Biljane Kocović, portparola čačanske bolnice, povređeni muškarac je smešten na odeljenje intenzivne nege i to sa teškim opekotinama, koje su zahvatile veliki deo tela. Ona je dodala da je pacijent životno ugrozen.

Za sada nije poznat uzrok požara, pretpostavlja se da eksplozija koja se čula pre požara, potekla od plinske boce.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading