PRLJAVI POLICAJCI Žrtvi pokazali značke, pa pokušali da ga ubiju: Rasvetljen napad ispred splavova na Ušću

Autor:

Hronika

19.07.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prljavi policajci su zloupotrebili službene značke za kriminalni obračun! Policijski službenici PS Palilula N. J. (37) i D. B. (29), kao i crnogorski državljanin D. V. (26), uhapšeni su zbog sumnje da su 30. juna ove godine nedaleko od poznatog prestoničkog restorana "Nacionalna klasa" na Novom Beogradu pokušali da ubiju mladića. Oni su žrtvi pokazali značke kako bi ga razoružali, nakon čega ga je muškarac za kojim se još uvek traga šest puta ubo nožem!

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Bili u provodu

Kako Srpski telegraf saznaje, napad se dogodio u ranim jutarnjim satima nakon što je napadnuti mladić uhapšenima pretio pištoljem.

- Mladiću su tada prišli policajci N. J. i D. B., koji su bili van dužnosti, i pokazali mu službene legitimacije kako bi ga razoružali. On ih je poslušao i spustio oružje kada mu je s leđa prišao muškarac koji je u bekstvu i zadao mu šest uboda nožem u leđa - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

Policajci nakon pokušaja ubistva u stanici lažirali izveštaj kako bi prikrili tragove

Da zlo bude gore, jedan od uhapšenih policajaca je muškarca koji je ostao da leži u lokvi krvi počeo besomučno da šutira.

- D. B. i uhapšeni Crnogorac su tada krenuli da ga tuku nogama, dok se on presavijao od bolova. Za to vreme drugi policajac N. J. uzeo je pištolj od ranjenog i stavio ga za pojas. Žrtvu su nakon toga ostavili da leži na zemlji i pobegli. Ipak, policajcima ni to nije bilo dovoljno, već su potom u policijskoj stanici lažirali izveštaj o ovom incidentu kako ne bi izvukli deblji kraj - kaže izvor

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Teške povrede

Napadnuti mladić je u ovoj tuči zadobio teške povrede.

- Osim šest uboda nožem u leđa, mladić je u Urgentni centar prevezen sa rasekotinom na ruci, brojnim podlivima, ali i polomljenim nosem. Zasad nije poznato koji je motiv obračuna između osumnjičenih i mladića - dodaje izvor.

Brojka: 6 uboda žrtvi zadao drug uhapšenih policajaca

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje, nakon čega im je sudija za prethodni postupak, po nalogu tužilaštva, odredio pritvor do 30 dana.

Pao s 21 kilogramom droge

Policija je nedavno uhapsila još jednog policijskog službenika S. S. (40) zbog sumnje da je dilovao drogu. Prilikom pretresa kuće osumnjičenog u Preševu pronađeno je čak pet paketa marihuane, težine oko 21 kilogram.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikolic F

19.07.2019 20:50

Velika bruka za srpsku policiju. Radno vreme im je 8 sati. Posle isteka radnog vremena, u stanici ostavljaju sluzbene legitimacije, oruzje i ostale stvari koje duze i odlaze kucama kao "civili" (ako nemaju gde da se presvuku). Kao u svom normalnom svetu...