Srpski telegraf otkriva detalje stravičnog ubistva u Novom Pazaru: Sumnja se da je političara zaklao tast

Autor: K. Jovanović - T. Milovanović

Hronika

23.07.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati novopazarski biznismen i političar Nedžib Kačar (60) pronađen je mrtav u noći između nedelje i ponedeljka u porodičnoj kući u naselju Rasadnik u Novom Pazaru. Telo Kačara pronađeno je oko dva sata ujutru u lokvi krvi, a kako Srpski telegraf saznaje, sumnja se da je poznatog političara kobne večeri ubio tast!

Foto: facebook.com/nedzib kacar
Nedžib Kačar

Kačar je pronađen mrtav sa više ubodnih rana, najverovatnije zadobijenih nožem.

- Telo nekadašnjeg političara bilo je potpuno iskasapljeno! Iako se najpre sumnjalo da je reč o samoubistvu, pretpostavlja se da je ipak u pitanju zločin. Sumnja se da je u toku večere izbila svađa između Kačara i njegovog tasta, koji je potom zgrabio nož i izbo zeta nasmrt! Nesrećni čovek je na licu mesta podlegao zadobijenim povredama, a Hitna pomoć je po dolasku na lice mesta mogla samo da konstatuje njegovu smrt - kaže izvor Srpskog telegrafa.

MALTRETIRAO ŽENU

Prema dosadašnjim informacija, Kačar je godinama bio u lošim odnosima sa porodicom svoje supruge.

- Na političara su, osim tasta, bili kivni i ostali članovi porodice zato što je maltretirao svoju ženu. Netrpeljivost između njih traje godinama, a sve je počelo nakon što je Kačar pucao iz pištolja na svoju ženu, zbog čega je ležao nekoliko godina u zatvoru - kaže izvor.

Nastradali biznismen se zbog nasilja nad ženom 2013. našao iza rešetaka.

- On je tada uhapšen zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici. Teretio se da je verbalno uznemiravao i pretio supruzi, sa kojom je tada bio u brakorazvodnoj parnici - kaže naš sagovornik.

Na žrtvu su, osim tasta, bili kivni i ostali članovi porodice zato što je godinama maltretirao svoju suprugu

PRIJATELJ S KARIĆEM

Inače, Kačar iza sebe ima pozamašnu karijeru. U Novom Pazaru bio je poznat kao uspešni privrednik i bivši političar, a bio je i predsednik Sektora kapitalnih investicija Udruženja industrijalaca i preduzetnika Srbije.

Banka u stečaju

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Mlađan Dinkić

Nedžib Kačar je bio privatni preduzetnik i predsednik Upravnog odbora novopazarske Pešter banke, koja se godinama nalazi u stečaju. Ova banka likvidirana je 2000, a likvidaciju je sproveo tadašnji guverner Narodne banke Jugoslavije Mlađan Dinkić.

- Kačar je bio i u jako dobrim odnosima sa biznismenom Bogoljubom Karićem, o čemu svedoče njihove brojne zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a intezivno je pratio i podržavao i rad njegove stranke Pokret snaga Srbije - dodaje izvor.

Pokušali smo i od Bogoljuba Karića da saznamo više detalja o ubijenom Kačaru, ali on nije odgovarao na naše poruke.

RepublikaFoto: facebook.com/nedzib kacar
Nedžib Kačar i Bogoljub Karić

Inače, telo političara prevezeno je na obdukciju, nakon koje će se znati tačan uzrok smrti. Policija intezivno ispituje sve okolnosti ovog slučaja.

ČINJENICE

Telo bivšeg političara nađeno u lokvi krvi

Na lešu bilo nekoliko ubodnih rana

Najverovatnije je u pitanju ubistvo

Sumnja se na zeta ubijenog političara

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading