Političara ucenjivao ćerkin diler! Bezbednosne službe došle do šokantnih podataka!

Autor:

Hronika

25.07.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi zaštitili svoju decu, koja su se našla u paklu droge, dvojica političara podlegla su ucenama kriminalaca, otkriva za Srpski telegraf izvor iz bezbednosnih struktura. Jedan od ovih očeva, koji je nekada bio na visokoj državnoj funkciji, svoju moć je koristio da zaštiti dilera koji mu je pretio fotkama ćerke dok se drogira!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako objašnjava naš sagovornik, bezbednosne službe došle su do podataka da su određene kriminalne grupe u Beogradu tipovale decu moćnih ljudi, uvlačile ih u kandže narkomanije, a onda koristile kao svoj štit. Tako se na meti ovih mafijaša našla i ćerka bivšeg državnika koji je više od 15 godina na političkoj sceni.

- On nije jedini koji je poklekao pritisku zbog deteta. Još jedan njegov kolega bio je ucenjivan. Kriminalci su tako koristili njihovu političku moć da ojačaju svoje pozicije u podzemlju. Ne samo što su oni bili zaštićeni i izmicali pravdi već su sprečavali i hapšenja svojih saradnika i nesmetano širili biznis, od kojih je primarna bila trgovina drogom - objašnjava naš izvor.

Kriminalci su imali ustaljenu šemu koju su koristili kako bi stekli zaštitu u bilo kojoj sferi društva. Na taj način su od raznih očeva dobijali poslove, preko njih prali prljav novac i širili svoj uticaj.

Izvor: Dileri su ucenama sprečavali hapšenja, nesmetano širili svoj biznis i uticaj u podzemlju

- Oni su po noćnim klubovima i splavovima tipovali decu moćnika koja su željna provoda. Približavali su im se polako. Najpre su im slali ture pića i lagano se ubacivali u njihovo društvo. Kada bi stekli njihovo poverenje, pozivali bi ih na razne privatne žurke po gradu. Tamo su im nudili drogu, uglavnom kokain, ali i ekstazi, travu, heroin. Za decu je to sve bilo besplatno, ali su potom to skupo naplaćivali od njihovih roditelja - objašnjava naš sagovornik.

Ustaljena šema

- Dileri tipuju decu po klubovima

- Šalju im ture i pozivaju na žurke

- Nude im drogu, uglavnom kokain

- Slikaju ih kako se drogiraju

- Fotografijama ucenjuju roditelje moćnike

I ova dvojica bivših državnika uplela su se upravo u takvu jednu paukovu mrežu. Dileri su ih preko svojih veza obavestili šta im deca rade, dali im fotografije kao dokaze, a onda tražili protivuslugu za ćutanje. Nisu samo deca političara bila na meti ovih dilera. Jurili su decu policajaca, sinove biznismena, u jednom slučaju čak i dete jednog poznatog lekara, od koga su kasnije tražili recepte za lekove za smirenje.

Drogiran, pa silovan

Pre tri godine Srbiju je potresla šokantna vest o sinu jednog političara kojeg su nekoliko muškaraca drogirali, pa silovali. Kako su mediji tada prenosili, mladić star 18 godina omamljen je tečnim ekstazijem, takozvanom drogom za silovanje, a potom su svi imali seksualni odnos sa njim. Posle toga su ga ucenjivali, pokušali da izvuku i novac, ali je ovaj političar "presavio tabak" i obratio se policiji za pomoć. Nakon toga, usledila je akcija u kojoj je uhapšena grupa koja je po Beogradu rasturala ovu vrstu droge, ali je sudbina silovatelja ostala nepoznata.

- Decu su slikali kako šmrču kokain, uzimaju tablete, puše marihuanu, ali i u raznim drugim kompromitujućim trenucima. Potom su političare ucenjivali fotkama, ali i prepiskama u kojima naručuju narkotike. Oni su pristajali na ucene nudeći im neku vrstu zaštite u zamenu za ćutanje - navodi naš izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading