Danima su me pratili! Ispovest nevenčane supruge Predraga Malog

Autor:

Hronika

25.07.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima su me uhodile nepoznate osobe. Čekali su me ispred zgrade, pratili dok šetam bebu...

RepublikaFoto: Republika.rs
Danima pratili nevenčanu suprugu Predraga Malog

Ovako za Srpski telegraf priča Milica Andrić, nevenčana supruga Predraga Malog, sa kojim ima šestomesečnu ćerkicu Unu. Ona se ni kriva ni dužna našla prethodnih dana u centru skandalozne afere nakon što ju je na ulici presreo i spopadao čovek koji se predstavio kao novinar Krika, a zatim je za njom ušao čak i u zgradu u kojoj živi. Sve se to jasno vidi na snimcima kamera koje je ekskluzivno objavio Srpski telegraf.

Kako se ispostavilo, bio je to deo sinhronizovane akcije za koju su obaveštajci otkrili da nosi naziv "Omča", koja za krajnji cilj ima slamanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U realizaciji tog cilja udara se na Vučićeve saradnike i porodicu, uključujući i decu. Milica Andrić na meti se našla kao supruga rođenog brata ministra finansija Siniše Malog.

- Sve je krenulo negde početkom juna, kada sam primetila da me u stopu prate meni nepoznate osobe. Čekali su me ispred zgrade, pratili dok šetam bebu u kolicima. Sve je kulminiralo tog 12. juna predveče, kada sam izašla u šetnju sa bebom i usput svratila u nabavku. Izašla sam iz prodavnice i na ćošku Ruzveltove i Cvijićeve ulice presreo me je muškarac - opisuje Andrićeva.

Mnogo sam se uplašila, u šoku sam pomislila da je razbojnik koji hoće da mi otme bebu

Kako kaže, zaledila se od straha i svašta joj je prošlo kroz glavu jer je bila s bebom, koju je gurala u kolicima. - Toliko sam se uplašila da sam pomislila da je u pitanju razbojnik, da će mi oteti dete. Izleteo je ispred mene sa nekim papirima u jednoj ruci i diktafonom ili telefonom u drugoj. Stao je tako da nisam mogla da vozim dalje kolica, utrnula sam od straha. Predstavio mi se da je iz Krika i da ima pitanja za mene. Smogla sam snage da kažem da me ostavi na miru, ali je on uporno nastavljao da mi postavlja pitanja, ne mogu ni da se setim svih od šoka kroz koji sam prošla - priseća se Milica.

Ipak, jedno pitanje, zbog svoje upečatljivosti, dobro je zapamtila. - Pitao me je da li sam ja toj bebi majka ili sestra, pitao me je gde živimo, u čijem stanu, rešetao pitanjima kao da sam na konferenciji za štampu. Pomerila sam naglo kolica i prošla pored tog čoveka i odjurila ka zgradi jer je bio toliko napadan i sve nervozniji što mu ne odgovaram na pitanja da sam se uplašila za sebe i bebu, koja je u tom trenutku plakala iz sveg glasa - priča Milica.

Pitao me je da li sam ja toj bebi majka ili sestra, gde živimo, u čijem stanu...

Kako kaže, ušla je u zgradu i odjurila pravo u ulaz.

- Portir u zgradi je video da nešto nije u redu i izašao je za mnom. To veče pokazan mi je snimak bezbednosne kamere zgrade na kojoj se vidi čovek koji me prati i ulazi u zgradu za mnom i bebom. Prepoznala sam lice, to je bio čovek koji me je i zaustavio i postavljao pitanja. Niti sam javna ličnost niti sam se ikada javno eksponirala, sve što sam radila je što sam se tog dana šetala sa bebom i pokušavala uprkos napadu tog čoveka da ostanem pribrana zbog svog deteta. Toliko sam navukla strah sada, da maltene ne smem da izađem na ulicu, plašim se da će me ponovo presresti sa kolicima ili nedajbože utrčati za mnom u zgradu, kao što je pokušao - kaže Milica i zaključuje:

- Nijednoj majci ne želim da preživi to što sam ja tog dana doživela, da neko bude napadnut dok šeta dete jer ja ni danas, gotovo dve nedelje kasnije, ne mogu da se oporavim od te traume i tog čoveka koji me je proganjao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading