Republika saznaje: Uhapšena tviterašica koja je pretila Vučiću, OSUĐENA ZBOG NASILJA, nisu joj nepoznati ni momci iz podzemlja

Autor:

Hronika

26.07.2019

14:24 >> 15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Janković Aranitović, koja je danas uhapšena zbog pretnji deci predsednika Aleksandra Vučića putem Tvitera, ranije je osuđivana zbog falsifikovanja isprave i nasilja u porodici i to nad svojom majkom, nezvanično saznaje Republika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/printscreen
Ona je pretila predsedniku Vučiću: Aleksandra Janković Aranitović

Osim što je stari znalac šabačkog suda, Aleksandra nije nepoznata ni podzemlju jer je ćerka Vladislava Jankovića zvanog Vlada Truman koji je jedan od začetnika auto-mafije u Srbiji, ali i udovica Uglješe Aranitovića zvanog Ugo koji je ubijen u Beogradu 2008. godine.

Podsetimo, ona je u Šapcu danas uhapšena jer je preko društvene mreže Tviter uputila brutalne pretnje sinu i ćerki predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, posle Vučićeve objave o poseti Smederevu i Železari, gde je predsednik napisao kako je to važan dan za Srbiju, Smederevo i radnike koji rade i žive u tom gradu, korisnik koji je na Tviteru upisan pod nadimkom "Alexandrizam" uputio je jezivu poruku njegovoj deci.

Foto: twitter.com/aleksandar vucic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading