Detalji ubistva u Šapcu: Došla kod bivšeg da se pomire, on je iskasapio!

Autor: telegraf.rs

Hronika

28.07.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narušeni porodični odnosi su, za sada, jedini poznat motiv ubistva koje se sinoć oko 21 čas dogodilo u prigradskom šabačkom naselju Mišar.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Milorad M. (57) je kuhinjskim nožem preklao suprugu Biserku (51) koja je preminula na mestu krvavog pira.

- Ona je nekoliko dana ranije napustila Milorada i sinoć je došla kući da bi se pomirili. On je, međutim, hteo da se razvedu i oko toga su se prvo posvađali, nakon čega je on nasrnuo nožem, zadao joj više udaraca u grudi i na kraju prerezao grkljan - otkriva izvor.


Kada je video da je Biserka izdahnula, Milorad je istim nožem pokušao da izvrši samoubistvo. Naneo je sebi više ubodnih rana po rukama i vratu. Stigla je policija, savladala ga i kolima hitne pomoći on je prevezen u šabačku bolnicu.

Supružnici imaju pet ćerki koje su udate i sina. Pored njih, u dvorištu porodične kuće sinoć se okupio i veliki broj rođaka. Oni su između sebe razgovarali i nisu hteli da govore pred novinarima, već su ih terali iz dvorišta.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su policajcima, koji su do kasno u noć obavljali uviđaj, davali različite izjave.

- Krive oboje što se sve završilo tragedijom. Jedni smatraju da je muž trebalo da popusti i prihvati pomirenje, a drugi krive njega. Čak i sinu zameraju što je sa ranjenim ocenim otišao u bolnicu dok mu je mrtva majka ležala na podu - zaključuje izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading