Užas kod Vranja: Dugo mu pretili, a onda mu spalili automobil

Autor: novosti.rs

Hronika

30.07.2019

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Rataje nadomak Vranja nepoznati počinioci zapalili su automobil "folksvagen tuareg" u vlasništvu Milana Đorđevića, koji se nalazi na privremenom radu u Francuskoj, potvrđeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu.

RepublikaFoto: ST/Ž.M.
Foto: Ilustracija

Kola su bila parkirana u susednom dvorištu Milanovih roditelja, a požar je podmetnut dok je u kući bila samo njegova majka Gordana.

- Suprug je bio sa unukom na putu. Snaja je bila sa mlađim detetom u njihovoj kući. Ne mogu da vam objasnim koliko sam se uplašila. Pucalo je na sve strane i gorelo. U blizini požara se nalazi štala u kojoj je bilo sedam bikova, ali na sreću, stoka nije stradala - kaže Gordana Đorđević.

Ona kaže da je Rataje mirno selo u kome se čak ni kuće ne zaključavaju, ali da postoje problematični odnosi sa jednom porodicom u selu, te je ona svoje sumnje iznela policiji.

- Ma nije prvi put, sekli su nam voće, pretili da će zapaliti i da će sve goreti. Rekla sam policiji šta imam i verujem da će oni odraditi posao kako treba - kaže Gordana Đorđević.

Porodicu Đorđević u Rataju svi cene, Gordana i suprug Novica se bave poljoprivredom, dok sin radi u inostranstvu. Ova paljevina ih je sve uplašila.

- Bilo je strašno, čulo se čak do mene na početku sela. Mi smo miroljubivi ljudi i nikome nije jasno kako je ovako nešto moglo da se desi u našem selu - kaže meštanin Aleksandar Aleksić.

Policija radi na ovom slučaju, i prema nezvaničnim saznanjima nisu imali dilemu da je automobil namerno zapaljen. U toku su sve provere, kao i svedočenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading