Srpska loto milionerka brutalno pretučena: Irena se posvađala sa komšinicom, a onda je sve otišlo bestraga!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

31.07.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irena Matejić (44) iz Mladenovca, jedina je srpska loto milionerka koja je javno priznala da je dobila sedmicu, brutalno je pretučena 16.jula u luksuznom stambenom kompleksu u centru Beograda gde je kupila stan!

RepublikaFoto: facebook.com/Irena Matejić
Irena Matejić

Bogatašicu su pretukle komšije nakon što im je ona zamerila da njihov pas neprestano laje.

Matijevićeva ja zadobila dvostruki prelom nosa i polomljena su joj dva rebra, a napadači još nisu uhapšeni.

Drama se odigrala oko 23 sata u ulazu zgrade. Irena kaže da je te večeri imala banalnu raspravu sa jednom komšinicom, manekenkom, čiji je pas lajao u zajedničkom dvorištu.

- Izašla sam na terasu i pitala je: "Može li to malo tiše?" Ona mi odgovorila bezobrazno: "Ne može". Izašla sam iz stana i spustila se u dvorište, bez ikakve namere da se bijem ili svađam, već samo da popričam sa tom devojkom - tvrdi Irena.

 

 

Međutim kako je rekla, njih dve su skoro istog momenta potukle.

- Htela je da mi udari šamar, ali nisam joj dozvolila. Rvale smo se, počupale, pa smo se razdvojile i ja sam otišla u svoj stan. Pet minuta kasnije, ta manekenka i njeni brat i dečko su mi pozvonili na interfon i tražili da izađem napolje. Da sam znala šta me čeka, nikada ne bih izašla - opisuje Irena.

Izašla je ispred zgrade, a komšiničin brat je, kako tvrdi, uhvatio je za ruku i povukao nazad u ulaz.

- Tada je pritrčao i njen dečko i počeli su da me udaraju pesnicama po licu i grudima. Za to vreme, ona manekenka i njena drugarica, koja takođe živi u našoj zgradi, držale su vrata od hodnika i nisu dozvoljavale radniku obezbeđenja da mi pritrči u pomoć. Ne znam koliko je trajalo to iživljavanje jer sam se onesvestila. Tek kada me je taj radnik obezbeđenja podigao na noge, došla sam sebi - priča loto milionerka.

Podsetimo, Matijevićeva se prvi put našla u žiži javnosti 2011. kada je na lotou osvojila premiju od skoro dva miliona evra. On tada nije mogla da sakrije sreću, pa je čašćavala sve redom u jednom kafiću i vikala kako je dobila sedmicu, a 2016. godine pretila je da će zapaliti autor-servis jer nije bila zadovoljna kako su joj popravili džip BMW X6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading