Stravična nesreća u Kraljevu: Prešao u suprotnu traku, pa se zakucao u 2 vozila, vatrogasci ga izvukli iz smrskanog automobila

Autor: novosti.rs

Hronika

02.08.2019

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u petak, oko 7 sati ujutro, na magistralnom putu Kraljevo – Kruševac, u mestu Ratina nadomak grada na Ibru, teške povrede zadobio je vozač "forda" kruševačke registracije.

Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, udes se dogodio kada je krećući se iz pravca Kruševca ka Kraljevu "ford" iz nepoznatih razloga preko pune linije prešao u levu kolovoznu traku i udario najpre u kamion "fijat iveko", čačanske registracije, a potom i u taksi vozilo "reno" kraljevačke registracije, koji su dolazili iz suprotnog smera.

Iz gotovo potpuno smrskanog automobila vozača "forda" su iz vozila izvukli pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice. Zbog teških povreda on je potom sanitetom hitno prebačen u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu, a uviđaj na mestu udesa obavili su pripadnici policije i nadležnog tužilaštva.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici prometnog magistralnog puta jedno vreme bio u potpunom prekidu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading